Schneider Electric, Türkiye’nin önde gelen veri merkezi etkinliklerinden Data Center Ankara’yı ana sponsor olarak destekledi. Veri merkezi sektörünün önde gelen uzmanlarını bir araya getiren etkinlikte Schneider Electric, sürdürülebilirlik ve dijital dönüşüm alanındaki küresel deneyimini ve yenilikçi çözümlerini paylaştı.
Veri merkezlerinin artan önemini vurgulayan Schneider Electric Dijital Enerji ve Veri Merkezleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sağlam, “Geleceğin veri merkezleri uçtan uca çözümlerle yüksek verimlilik ve güvenlik sağlıyor. Böylece hem kurumların sürdürülebilir büyümesine hem de ekonomiye ve çevreye katkı sağlıyor. Yeni nesil teknolojilerin sürdürülebilirlik odaklı yarattığı bu gelişimi biz Elektrik 4.0’la mümkün kılıyoruz. Elektrik ve dijitali bir araya getirerek çevreci ve akıllı çözümlerle iş ortaklarımızı ve müşterilerimizi destekliyoruz. Küresel iklim krizine yanıt veren bu çözümlerimizin Data Center Ankara’da uzmanlardan gördüğü yoğun ilgiden de oldukça memnunuz. Birlikte sürdürülebilir bir gelecek yaratmak üzere deneyimimizi, uzmanlığımızı ve teknolojimizi paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.
Data Center Ankara etkinliğinde, Schneider Electric uzmanları, katılımcılarla sürdürülebilir veri merkezleri, uçtan uca çözümler ve Elektrik 4.0 alanında bilgi sundular. Schneider Electric Data Center Çözüm Mimarı Muzaffer Tosun da “Elektrik 4.0: Geleceğin Veri Merkezleri” başlıklı sunumu ile katılımcılarla sektördeki gelecek trendlerini paylaştı ve dönüşümün önemini vurguladı.
Elektrik 4.0: Dijital Dönüşüm, Sürdürülebilir Geleceğe Hizmet Ediyor
Schneider Electric, geleceğin veri merkezlerini şekillendirme ve sürdürülebilir bir dünya için çözümler sunma kararlılığını koruyor. Bu kapsamda şirket veri merkezlerinin Elektrik 4.0 bakış açısıyla tasarlanması ve yönetilmesi gerekliliğini vurguluyor.
Schneider Electric tarafından gerçekleştirilen araştırmaya göre, küresel ekonomi dijital teknolojiyi benimsediği ölçüde dekarbonize olma potansiyeline sahip. Mevcut teknolojilerin benimsenmesi ve yenilikçi tüketim modelleriyle 2050’ye kadar küresel CO2 emisyon seviyelerinin %30 azalması sağlanabilir.
Öte yandan elektrik talebinin 2050’ye dek mevcut seviyenin üç katına çıkması bekleniyor. Artan talebi yönetmek üzere verimlilik teknolojileri kritik önemini artırıyor ve Elektrik 4.0 da verimsizliklerden dolayı kaybolan veya israf edilen enerjinin %68’ini azaltmaya olanak sağlıyor. Bu da Elektrik 4.0 odaklı bir dönüşümün önemini ortaya koyuyor. Schneider Electric bu doğrultuda EcoStruxure gibi uçtan uca, bağlantılı çözümlerle başta veri merkezleri olmak üzere binalarda, endüstride, altyapıda ve mobilitede net sıfır karbon vizyonunu mümkün kılıyor. Şirket bu çalışmalarını 30 milyonu aşkın uzman istihdam eden 500 binden fazla ortağı ile oluşturduğu güçlü ekosistemle yönetiyor. Böylece dünyayı elektriklendirmek ve dijitalleştirmek için gereken uzmanlık ve becerilere sahip, güçlü bir topluluğa liderlik ediyor.
7 Mart 2024
Türkiye'nin en ESKİ ve en çok ZİYARET EDİLEN şantiyesi: ŞANTİYE®...
İnşaata dair "KAYDADEĞER" ne varsa... 1988'den bu yana...
Şantiye®nin ürettiği, derlediği ve yayınladığı içeriklerde öncelik “KAMUSAL YARAR”dır...
Ve yayınlanan içeriğin “ÖZEL” olmasına özen gösterilir...
BASILI DERGİ + E-DERGİ + SANTİYE.COM.TR + SOSYAL MEDYA + DİJİTAL PLATFORMLAR...
İnşaat sektörünün buluşma noktası Şantiye®, “Güven”i temsil eden “Basılı bir Yayın” olma özelliğinin yanı sıra yenilenen web sitesi, Turkcell Dergilik ve Türk Telekom E-Dergi gibi mobil uygulamalardaki varlığı, 42 bin E-Bülten abonesi ve 85 bin sosyal medya takipçisi-bağlantısıyla inşaat sektörünün en önemli iletişim platformlarından biri olmaya her ortamda devam ediyor... 1988'den bu yana...
Şantiye® ayrıca yapı sektörüne "Şantiye'nin Yıldızı Ödülü", "Yılın Yeşil Yapı Malzemesi / Teknolojisi Ödülü" ve "Şantiyeden Kareler Fotoğraf Yarışması" gibi farklı organizasyonlarla da katkı sunuyor.
Şantiye®nin son sayısı da dahil 1988 yılından bugüne kadar yayınlanan TÜM SAYILARINA E-Dergi olarak göz atmak için lütfen tıklayın...
Şantiye®, başta ABONELERİ olmak üzere 2020-2025 yıllarında ilan veren firmalar ABS Yapı, Akyapı, Alumil, Anadolu Motor (Honda), Alkur, Ak-İzo, Altensis, Arbiogaz, Aremas, Arfen, Artus, Assan Panel, Asteknik, Atos, Batıçim, Baumit, Betek, Betonblock, Borusan CAT, Bosch Termoteknik, Bostik, BTM, Buderus, Bureau Veritas, Chryso, Çimsa, Çuhadaroğlu, Çukurova Isı, Deutsche Messe, Duyar Vana, DYO, Efectis ERA, Ekomaxi, Elkon, Emülzer, Eryap, Filli Boya, Fixa, Fullboard, Form Endüstri Ürünleri, Form Endüstri Tesisleri, Form MHI (Mitsubishi Heavy Industries) Klima, Garanti Leasing, GF Hakan Plastik, Gökçe Brülör, Grundfos, Hannover Fairs, Hilti, IQ Alüminyum (by Deceuninck), İNKA, İntek, İpragaz, İstanbul Teknik, İzocam, İzoser, Kalekim, Knauf, Knauf Insulation, Komatsu, Köster, Kuzu Grup, LG, Marubeni, Masdaf, Master Builders Solutions, MBI Braas, Meiller Kipper (Doğuş Otomotiv), Messe Frankfurt, Messe München/Agora Tur., Mekon, Mitsubishi Chemical, Molecor, Nalburdayim.com, NETCAD, ODE, Ökotek, Özler Kalıp, Özpor, Panasonic, PERI, Pimakina, Polyfibers, Polyfin, Prometeon, Ravago, Rehau, Saint Gobain Türkiye, Samsung, Saray Alüminyum, Schüco, Selena (Tytan), Sentez Mekanik, Serge Ferrari, Shell, Siemens, Sistem İnşaat, Soudal, Sika, Şişecam, Temsa, TMS, Tekno Yapı, Türk Ytong, Tremco illbruck, Vaillant, Vekon, Viessmann, Wermut, Wilo, Winsa, XCMG, Xylem ve ZF'nin değerli katkılarıyla hazırlanmaktadır.
ABONE OLMAK İÇİN
Bir yıllık abonelik bedelimiz olan 1.800 TL (6 Sayı, KDV Dahil)'yi TR70 0001 0008 5291 9602 1550 01 IBAN no’lu hesabımıza (Ekosistem Medya) yatırıp; ardından dekontu, açık adresinizi ve fatura bilgilerinizi (şahıs ise TC kimlik no; firma ise vergi dairesi-numarası) santiye@santiye.com.tr adresine e-posta veya 0532 516 03 29 no’lu telefona WhatsApp / SMS aracılığıyla ulaştırabilirsiniz.