UTTMD, TESYÖN ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenecek olan Sürdürülebilir Tesis Yönetimi Zirvesi’nde tesis yönetimi sürdürülebilirlik odaklı olarak ele alınacak.
Uluslararası Tesis Teknik Müdürleri Derneği, Uluslararası Tesis Yöneticileri Derneği veOdaklı Grup iş birliği ile düzenlenecek olanSürdürülebilir Tesis Yönetimi Zirvesi18 Mayıs 2024 tarihinde Harbiye Askeri Müzesi'nde gerçekleşecek.
Konusunda uzman konuşmacıların katılımı ile gerçekleşecek Sürdürülebilir Tesis Yönetimi Zirvesi kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, akademisyenler, yönetim alanında uluslararası başarılara imza atmış sektör temsilcileri, sektöre mal ve hizmet sağlayan firma temsilcileri gibi sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirecek.
Zirve hakkında açıklamalarda bulunan Uluslararası Tesis Teknik Müdürleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal EVCİOĞLU, “Uluslararası Tesis Yöneticileri derneğimiz TESYÖN, organizasyonların duayeni ODAKLI GRUP ile Tesis Teknik dünyasının gözbebeği derneğimiz UTTMD olarak birlikte organize ettiğimiz bu zirve, muhteşem konu başlıklarının ele alınacağı bir platform olacak. Sürdürülebilirliğin en önemli bileşenleri olan Mimari, Teknik Yönetim, Afet Yönetimi ve Tesislerde En iyi Sürdürülebilirlik Uygulamaları gibi sunumların yapılacağı bu etkinlikte Sürdürülebilirlik alanında emek veren ve üreten kahramanlar etkinliğe hayat verecek. Etkinliğimizin sektöre hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu.
Zirvenin sektör açısından önemli bir etkinlik olduğu belirten Uluslararası Tesis Yöneticileri Derneği Kurucu Genel Başkanı Dr. Aylin İlgen ise “Binaların yapımı 2 yıl yönetimi ise en az 50 yıllık bir süreç. Dolayısı ile bizlerin de en başında dahil edileceği projelerde tüm paydaşların katılımı ile binalarımızın tasarımı, üretimi ve işletimi çok daha sağlıklı ve sürdürülebilir olabilir. Bu zirve ile önce temeli sağlam atalım istiyoruz. Yoksa biz yöneticiler hem idari hem teknik hem de mali konularda binaları yönetirken büyük zorluklarla karşılaşıyoruz. Yatırımcı düşük maliyet isterken son kullanıcı önce güvenlik sonra konfor istiyor. Tüm bu bileşenler ancak el ele verirsek bir araya gelebilir. Tüm sektör profesyonellerini bu zirveye mutlaka bekliyoruz. Bu sefer konuşacağız, tartışacağız doğruyu birlikte kararlaştırıp uygulayacağız. Bu zirveyi diğerlerinden ayıran en önemli fark uygulamaya yönelik olması. Keyifli ve verimli bir zirvede görüşmek dileğiyle” dedi.
Zirvenin başlıca konuları
1- Sürdürülebilir Planlama ve Sürdürülebilir Mimari Yaklaşımlar
2- Tesislerin İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkisi
a- Kapalı ortamların hava kalitesi
b- Doğal havalandırmanın önemi
c- İklimlendirme Sistemleri ve İnsan Sağlığı
3- Tesislerde Sürdürülebilir Afet Yönetimi
a- Yüksek Katlı Binalarda Yangın
b- Deprem Koordinasyonu
c- Afet Yönetiminde BIM Uygulamalarının Önemi
4- Sürdürülebilirlik Kavramının Tüm Tesislerde Standartlaşması
a- Turizm Sektörü
b- Sağlık Sektörü
c- Alışveriş Merkezleri ve Ticari Binalar
d- Konutlar
5- Sürdürülebilir Tesis Yönetimi Kapsamında İyi Uygulama Örnekleri
a- Sürdürülebilir Peyzaj Uygulamaları
b- Tesislerde Su Temalı Tasarımların Sürdürülebilirliği
c- Örnek Uygulamalar
31 Ocak 2024
Türkiye'nin en ESKİ ve en çok ZİYARET EDİLEN şantiyesi: ŞANTİYE®...
İnşaata dair "KAYDADEĞER" ne varsa... 1988'den bu yana...
Şantiye®nin ürettiği, derlediği ve yayınladığı içeriklerde öncelik “KAMUSAL YARAR”dır...
Ve yayınlanan içeriğin “ÖZEL” olmasına özen gösterilir...
BASILI DERGİ + E-DERGİ + SANTİYE.COM.TR + SOSYAL MEDYA + DİJİTAL PLATFORMLAR...
İnşaat sektörünün buluşma noktası Şantiye®, “Güven”i temsil eden “Basılı bir Yayın” olma özelliğinin yanı sıra yenilenen web sitesi, Turkcell Dergilik ve Türk Telekom E-Dergi gibi mobil uygulamalardaki varlığı, 42 bin E-Bülten abonesi ve 85 bin sosyal medya takipçisi-bağlantısıyla inşaat sektörünün en önemli iletişim platformlarından biri olmaya her ortamda devam ediyor... 1988'den bu yana...
Şantiye® ayrıca yapı sektörüne "Şantiye'nin Yıldızı Ödülü", "Yılın Yeşil Yapı Malzemesi / Teknolojisi Ödülü" ve "Şantiyeden Kareler Fotoğraf Yarışması" gibi farklı organizasyonlarla da katkı sunuyor.
Şantiye®nin son sayısı da dahil 1988 yılından bugüne kadar yayınlanan TÜM SAYILARINA E-Dergi olarak göz atmak için lütfen tıklayın...
Şantiye®, başta ABONELERİ olmak üzere 2020-2025 yıllarında ilan veren firmalar ABS Yapı, Akyapı, Alumil, Anadolu Motor (Honda), Alkur, Ak-İzo, Altensis, Arbiogaz, Aremas, Arfen, Artus, Assan Panel, Asteknik, Atos, Batıçim, Baumit, Betek, Betonblock, Borusan CAT, Bosch Termoteknik, Bostik, BTM, Buderus, Bureau Veritas, Chryso, Çimsa, Çuhadaroğlu, Çukurova Isı, Deutsche Messe, Duyar Vana, DYO, Efectis ERA, Ekomaxi, Elkon, Emülzer, Eryap, Filli Boya, Fixa, Fullboard, Form Endüstri Ürünleri, Form Endüstri Tesisleri, Form MHI (Mitsubishi Heavy Industries) Klima, Garanti Leasing, GF Hakan Plastik, Gökçe Brülör, Grundfos, Hannover Fairs, Hilti, IQ Alüminyum (by Deceuninck), İNKA, İntek, İpragaz, İstanbul Teknik, İzocam, İzoser, Kalekim, Knauf, Knauf Insulation, Komatsu, Köster, Kuzu Grup, LG, Marubeni, Masdaf, Master Builders Solutions, MBI Braas, Meiller Kipper (Doğuş Otomotiv), Messe Frankfurt, Messe München/Agora Tur., Mekon, Mitsubishi Chemical, Molecor, Nalburdayim.com, NETCAD, ODE, Ökotek, Özler Kalıp, Özpor, Panasonic, PERI, Pimakina, Polyfibers, Polyfin, Prometeon, Ravago, Rehau, Saint Gobain Türkiye, Samsung, Saray Alüminyum, Schüco, Selena (Tytan), Sentez Mekanik, Serge Ferrari, Shell, Siemens, Sistem İnşaat, Soudal, Sika, Şişecam, Temsa, TMS, Tekno Yapı, Türk Ytong, Tremco illbruck, Vaillant, Vekon, Viessmann, Wermut, Wielton, Wilo, Winsa, XCMG, Xylem ve ZF'nin değerli katkılarıyla hazırlanmaktadır.
ABONE OLMAK İÇİN
Bir yıllık abonelik bedelimiz olan 2.100 TL (6 Sayı, KDV Dahil)'yi TR70 0001 0008 5291 9602 1550 01 IBAN no’lu hesabımıza (Ekosistem Medya) yatırıp; ardından dekontu, açık adresinizi ve fatura bilgilerinizi (şahıs ise TC kimlik no; firma ise vergi dairesi-numarası) santiye@santiye.com.tr adresine e-posta veya 0532 516 03 29 no’lu telefona WhatsApp / SMS aracılığıyla ulaştırabilirsiniz.