23 bini aşkın işletmeyi tek çatı altında toplayan Makine İhracatçıları Birliği (MAİB) öncülüğünde ihracatta emin adımlarla ilerleyen Türkiye makine sektörü, WIN EURASIA 2025’te uluslararası satın alma profesyonelleriyle bir araya gelecek. Küresel pazarlardaki gücünü artırmayı hedefleyen sektör için WIN EURASIA 2025, yalnızca ticaret fırsatları sunmakla kalmıyor, aynı zamanda sektörel bilgi paylaşımını güçlendirerek Türkiye’nin küresel pazarlardaki rekabet gücünü artırıyor.
2002 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren ve makine sektörünün istikrarlı büyümesine önemli katkılar sağlayan Makine İhracatçıları Birliği (MAİB), Avrasya Bölgesi’nin lider endüstri fuarı WIN EURASIA’da sektörün en yenilikçi çözümlerini ön plana çıkaracak.28-31 Mayıs 2025 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek WIN EURASIA, "Odağımız Otomasyon" mottosuyla endüstriyel dönüşümün öncüsü olma misyonunu sürdürecek.
MAİB WIN EURASIA Otomasyon ve Makine Teknolojileri Fuarı’nda otomasyon, dijitalleşme ve yeşil dönüşüm odaklı makine teknolojilerinin sergilenmesine öncülük ederek sektördeki yenilikçi çözümleri, küresel iş birliklerini ve sürdürülebilir büyümeyi desteklemeye devam edecek.
Formun Üstü Teknolojik dönüşüme katkı sunan bir buluşma noktası
Türk makine sektörünün otomasyon teknolojilerine yatırım yaparak üretim süreçlerini dönüştürdüğünü ve WIN EURASIA’nın bu dönüşümü gerek yerli gerekse yabancı katılımcılara sunma fırsatı verdiğini belirten Makine İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Kutlu Karavelioğlu, "WIN EURASIA, Türk makine sektörünün otomasyon teknolojileriyle üretim süreçlerini dönüştürmesine katkı sağlarken, yerli ve yabancı firmalarla bilgi paylaşımını artırma ve sektördeki yenilikleri takip etme fırsatı sunuyor. Türkiye’nin teknoloji üreten bir ülke olduğunu uluslararası alanda göstermesi açısından büyük bir öneme sahip. Bu tür etkinlikler yalnızca ticaret fırsatları sunmakla kalmıyor, aynı zamanda sektörel bilgi paylaşımını güçlendirerek küresel pazarlardaki rekabet gücünü artırıyor. Makine İhracatçıları Birliği olarak bizler de her yıl bu fuarda yer alıyoruz. Amacımız, Türk makine sektörünü desteklemek, tanıtımını yapmak ve düzenlediğimiz organizasyonlarla firmalarımızı yurt dışından gelen alıcılarla buluşturmak. WIN EURASIA Fuarı’nı destekleyen ve iş birliği yaptığımız sektörel dernekler de katılımı güçlendirerek, Türk makine sektörünün uluslararası alandaki etkisini pekiştiriyor" dedi.
Üretim Sektörünün Geleceğini Şekillendiren Fuar
Her yıl imalat sanayisinin tüm bileşenlerini bir araya getirerek sektöre 360 derece kapsayıcı bir deneyim sunan WIN EURASIA, küresel ticaretin ve endüstriyel dönüşümün en güçlü platformlarından biri olmaya devam ediyor.
Fuarın sunduğu eşsiz fırsatları değerlendiren Hannover Fairs Turkey WIN EURASIA Proje Yöneticisi Sena Mengül, fuarın sektördeki kritik önemini şu sözlerle vurguladı: “31 yıldır sanayide yeniliklerin ve teknolojik dönüşümün merkezi olan WIN EURASIA, her yıl artan bir ivmeyle, yüksek verimlilikle gerçekleşmeye devam ediyor. Uluslararası ziyaretçi ağı sayesinde, küresel iş birliklerine kapı aralarken, katılımcı firmalara yeni pazarlara açılma, rekabet avantajı kazanma ve sektördeki en son yenilikleri doğrudan deneyimleme imkânı sunuyor. Sektörün gelişimine yön veren WIN EURASIA, yalnızca bir fuar olmanın ötesinde, üretim sektörünün geleceğini şekillendiren stratejik bir buluşma noktası olmayı sürdürüyor. Endüstri profesyonellerini en yeni teknolojilerle buluşturmanın yanı sıra, otomasyon, dijitalleşme ve sürdürülebilirlik alanlarında güçlü iş birlikleri için de kritik bir zemin oluşturuyor. Makine imalatı sektörünün, endüstriyel dönüşüm sürecinde kilit bir rol oynayacağına inanıyoruz. Bu doğrultuda, WIN EURASIA 2025’in, sektördeki firmalara yeni pazarlara açılma, iş birliklerini güçlendirme ve en yeni üretim teknolojilerini yakından tanıma fırsatı sunacağını düşünüyoruz. Fuarımız, sadece bugünü değil, geleceğin sanayi ekosistemini de şekillendirecek bir platform olmaya devam edecek.”
İmalat sanayinin yenilikçi gücü
WIN EURASIA, 30 yılı aşkın süredir imalat sanayinin yenilikçi gücü olarak sektördeki en önemli markalarını ve profesyonellerini bir araya getirmeye devam ediyor. 2025 yılında da teknoloji odaklı ürün ve çözümleri sektör temsilcileriyle buluşturacak olan fuar, genişleyen ürün gruplarıyla otomasyona geçiş ve sektörel gelişim için kapsamlı bir vizyon sunmaya hazırlanıyor. 2024 yılında 17 ülkeden 750 katılımcı ve 41.554 ziyaretçiye ev sahipliği yaparak büyük bir başarıya imza atan WIN EURASIA’nın 31. edisyonunun daha yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Fuar kapsamında, Elektrik, Elektronik ve Enerji Otomasyonu, Endüstriyel ve Fabrika Otomasyonu Teknolojileri, Robotik Otomasyon ve Dijital Fabrika Teknolojileri, Makine Otomasyonu ve Teknolojileri, Kaynak ve Robotik Kaynak Teknolojileri gibi üretim süreçlerinin temel bileşenleri sergilenecek. Bununla birlikte, geleceğin üretim teknolojilerine odaklanan özel alanlar da fuar kapsamında yer alacak. 5G Arena, Kaynak Uygulama Özel Alanı ve Endüstriyel Yapay Zeka gibi alanlar sektördeki en yeni gelişmeleri sunarken, Hidrojen ve Yakıt Hücreleri Özel Alanı ile enerji dönüşümüne yönelik yenilikler ön plana çıkarılacak.
ŞANTİYE®
Daha iyi yapılar için...
21 Mart 2025
Türkiye'nin en ESKİ ve en çok ZİYARET EDİLEN şantiyesi: ŞANTİYE®...
İnşaata dair "KAYDADEĞER" ne varsa... 1988'den bu yana...
Şantiye®nin ürettiği, derlediği ve yayınladığı içeriklerde öncelik “KAMUSAL YARAR”dır...
Ve yayınlanan içeriğin “ÖZEL” olmasına özen gösterilir...
BASILI DERGİ + E-DERGİ + SANTİYE.COM.TR + SOSYAL MEDYA + DİJİTAL PLATFORMLAR...
İnşaat sektörünün buluşma noktası Şantiye®, “Güven”i temsil eden “Basılı bir Yayın” olma özelliğinin yanı sıra yenilenen web sitesi, Turkcell Dergilik ve Türk Telekom E-Dergi gibi mobil uygulamalardaki varlığı, 42 bin E-Bülten abonesi ve 85 bin sosyal medya takipçisi-bağlantısıyla inşaat sektörünün en önemli iletişim platformlarından biri olmaya her ortamda devam ediyor... 1988'den bu yana...
Şantiye® ayrıca yapı sektörüne "Şantiye'nin Yıldızı Ödülü", "Yılın Yeşil Yapı Malzemesi / Teknolojisi Ödülü" ve "Şantiyeden Kareler Fotoğraf Yarışması" gibi farklı organizasyonlarla da katkı sunuyor.
Şantiye®nin son sayısı da dahil 1988 yılından bugüne kadar yayınlanan TÜM SAYILARINA E-Dergi olarak göz atmak için lütfen tıklayın...
Şantiye®, başta ABONELERİ olmak üzere 2020-2025 yıllarında ilan veren firmalar ABS Yapı, Akyapı, Alumil, Anadolu Motor (Honda), Alkur, Ak-İzo, Altensis, Arbiogaz, Aremas, Arfen, Artus, Assan Panel, Asteknik, Atos, Batıçim, Baumit, Betek, Betonblock, Borusan CAT, Bosch Termoteknik, Bostik, BTM, Buderus, Bureau Veritas, Chryso, Çimsa, Çuhadaroğlu, Çukurova Isı, Deutsche Messe, Duyar Vana, DYO, Efectis ERA, Ekomaxi, Elkon, Emülzer, Eryap, Filli Boya, Fixa, Fullboard, Form Endüstri Ürünleri, Form Endüstri Tesisleri, Form MHI (Mitsubishi Heavy Industries) Klima, Garanti Leasing, GF Hakan Plastik, Gökçe Brülör, Grundfos, Hannover Fairs, Hilti, IQ Alüminyum (by Deceuninck), İNKA, İntek, İpragaz, İstanbul Teknik, İzocam, İzoser, Kalekim, Knauf, Knauf Insulation, Komatsu, Köster, Kuzu Grup, LG, Marubeni, Masdaf, Master Builders Solutions, MBI Braas, Meiller Kipper (Doğuş Otomotiv), Messe Frankfurt, Messe München/Agora Tur., Mekon, Mitsubishi Chemical, Molecor, Nalburdayim.com, NETCAD, ODE, Ökotek, Özler Kalıp, Özpor, Panasonic, PERI, Pimakina, Polyfibers, Polyfin, Prometeon, Ravago, Rehau, Saint Gobain Türkiye, Samsung, Saray Alüminyum, Schüco, Selena (Tytan), Sentez Mekanik, Serge Ferrari, Shell, Siemens, Sistem İnşaat, Soudal, Sika, Şişecam, Temsa, TMS, Tekno Yapı, Türk Ytong, Tremco illbruck, Vaillant, Vekon, Viessmann, Wermut, Wielton, Wilo, Winsa, XCMG, Xylem ve ZF'nin değerli katkılarıyla hazırlanmaktadır.
ABONE OLMAK İÇİN
Bir yıllık abonelik bedelimiz olan 2.100 TL (6 Sayı, KDV Dahil)'yi TR70 0001 0008 5291 9602 1550 01 IBAN no’lu hesabımıza (Ekosistem Medya) yatırıp; ardından dekontu, açık adresinizi ve fatura bilgilerinizi (şahıs ise TC kimlik no; firma ise vergi dairesi-numarası) santiye@santiye.com.tr adresine e-posta veya 0532 516 03 29 no’lu telefona WhatsApp / SMS aracılığıyla ulaştırabilirsiniz.